Ivana Gottová zuří? Navzdory zákazu zazněly písně od Gotta!

Karel Gott s ženou Ivanou 10

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 8:49 | Aktualizováno: 27. ledna 2020 21:24

Zvlášť v prvních týdnech po smrti Karla Gotta bylo těžké přesvědčit vdovu Ivanu Gottovou, aby dala souhlas s konáním jakékoliv koncertní pocty Mistrovi. O uplynulém víkendu už ale jeho písně zazněly. Jaká je reakce Bertramky?

Získat povolení k produkci písní zesnulého Karla Gotta (†80) není po jeho smrti vůbec jednoduchá záležitost. Vdova po legendárním zpěvákovi před časem jasně deklarovala, že na vzpomínkové koncerty je ještě brzy. „Vydělávat na jménu Karla Gotta v době hlubokého smutku je z našeho pohledu nepřípustné,“ uvedla mimo jiné.

V probíhající plesové sezóně už ale na jedno zajímavé vystoupení došlo. Na víkendovém Plese jako Brno vystoupila po boku hvězd, jakými jsou Jiří Korn nebo Ondřej Gregor Brzobohatý, kapela Karel Gott Cover Band, která Mistrovy písně interpretuje. Sám Gott její činnost před lety posvětil a se členy formace se setkával.

Není proto divu, že na Bertramce s tím neměli sebemenší problém. „Ano, o vystoupení víme. S panem Gottem se znali. Navíc se nejedná o vzpomínkový koncert, ale vystoupení na plese,“ řekla webu ahaonline.cz rodinná mluvčí Aneta Stolzová. Vrcholem plesu navíc byla dobročinná dražba na pomoc dětem a seniorům.

Podle dostupných informací ale Ivana Gottová jednu oslavu Mistrova života letos plánuje. Údajně si na prosinec zamluvila termín v pražské O2 aréně, kde má proběhnout za účasti zpěvákových přátel koncertní pocta zesnulému Karlu Gottovi.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott