Michal David narovinu o drogách: S někým si mě spletli!

Michal David 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 21:19

Michal David se v hudební branži pohybuje už pár desítek let, proto dobře ví, že někteří jeho kolegové si vyzkoušeli nejrůznější návykové látky. Podezření prý kdysi padlo i na něj. Co k tomu řekl?

Užívání návykových látek není v hudební branži ničím výjimečné. Takový Michal David se ovšem přece jen začal na scéně prosazovat v trochu jiné době, kdy ještě dostupnost některých látek nebyla moc běžná. Není tedy divu, že se k ničemu takovému nehlásí.

Je přitom jasné, že byl na spoustě zajímavých party.„Zažil jsem spoustu divokých večírků. Dokonce já sám jsem byl v nějakém článku nařčen, že jsem pořádal drogové mejdany, ale to si mě asi spletli s Michalem Penkem,“ přiznal s humorem serveru expres.cz.

„Dokážu je pochopit, že k tomu někdo potřebuje být v rauši, nastřelený. Já jsem rád, že za ty roky jsem to nikdy nepotřeboval, ale nechci ani nikoho odsuzovat. Ale jak se říká, nic se nemá přehánět,“ dodal slavný hitmaker. 

Naposledy se spekulovalo o tom, že problémy s drogami semlely zpěváka Víta Starého, jehož populární kapela Mandrage oznámila o Vánocích přerušení činnosti, aby se mohl dát dohromady. 

Témata: Michal David