Jágr v obležení krásek: Vyslechl si další varování!

Jaromír Jágr 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 18:35

Jaromír Jágr je od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou nezadaný, proto je logicky v obležení mnoha krásek, které jsme do této chvíle neznali. Lidé ale hokejistu varují, aby si na ně dával pozor.

Jak už vás stars24.cz informoval, kolem legendárního hokejisty Jaromíra Jágra se motá o celých 23 let mladší Elizabeth, která se chlubí „kladenským srdíčkem“. To ale podle všeho není jediná žena v jeho okolí, na kterou by si měl dávat pozor. Další nápadnicí má být podle některých informací jistá Anežka.

Sportovce varuje její bývalý přítel, který je prý rád, že je tato etapa života za ním. „Zažil jsem s Anežkou hodně hezkého ale zároveň musím říct, že tak zlého člověka bez soucitu a respektu jsem nezažil. Já jsem byl jen jedna z jejich přestupních stanic,“ řekl narovinu dle webu extra.cz.

Anežka údajně vždy věděla, že se chce stát slavnou zpěvačkou a žít v Praze, kam se měla dostat po ročním románku s italským podnikatelem. „Jsem rád, že jsem měl možnost poznat pravou tvář Anežky. Stejně tak, jak to poznali ti přede mnou. Jsem ale rád, že dostala možnost se proslavit tak, jak jí to jde nejlépe,“ konstatoval její expartner.

Počátkem prosince byl také Jaromír Jágr v Praze přistižen na romantické schůzce s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou. Nakonec to ale vypadá, že z jejich vztahu nic nebude.

Témata: Jaromír Jágr