Dominika Gottová reaguje: Co říká na Timovo láskyplné tetování?

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 16:33

Timo Tolkki si tento týden nechal udělat láskyplné tetování, kterým chtěl vyjádřit své city k manželce. Dominika Gottová už na to zareagovala. Jak se její tetování líbí?

Timo Tolkki se během návštěvy v Praze snaží všemožně naznačit, že svou manželku Dominiku Gottovou nadále miluje. Jak vás stars24.cz informoval, dokonce navštívil tetovací salon a nechal si její jméno vytetovat.

„S Dominikou jsem dvacet let, je to velká část mého života, je to má životní láska a navždy s ní budu spjatý. Jsem si jistý, že se Dominice toto tetování bude líbit, už jsem jí poslal obrázek,“ vysvětloval finský hudebník, proč a co přesně udělal. Podle svých slov se dočkal reakce.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) mu dala najevo, co si myslí. „Dominika mi napsala, že se jí tetování moc líbí. Mluvili jsme spolu dnes (v sobotu) ráno a byla moc spokojená,“ prozradil serveru expres.cz.

Není však moc pravděpodobné, že by ho napodobila a nechala si vytetovat jeho jméno. „To určitě ne. Ona nemá žádné tetování. Nikdy si ho nechtěla nechat udělat,“ vysvětlil Tolkki.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki