Nová práce pro Marka Ebena? Tohle bude dělat!

Marek Eben 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 12:24 | Aktualizováno: 27. ledna 2020 8:50

Marek Eben letos jistojistě o jeden kšeft přijde, taneční soutěž StarDance se totiž tentokrát vysílat nebude. Oblíbený moderátor tak musí hledat práci jinde. Vypadá to však, že s někým už si plácl.

O Vánocích se Marek Eben po letech vrátil na televizní obrazovky jako herec, jinak se ale v posledních letech živí především moderování. Roky je spjatý s televizní soutěží StarDance, každoročně na jeho služby spoléhají i jinde. Podle všeho se mu ozvali i letos.

Web sedmicka.tyden.cz informuje, že na Ebena jako jednu ze stálice se mohou těšit i návštěvníci letošního ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, který se uskuteční od pátku 3. do soboty 11. července. Ostatně Eben má k tomuto kraji velice blízko.

Podle zmíněného serveru se oblíbený moderátor sešel s výkonným ředitelem seriálu Kryštofem Muchou a po vzrušené debatě prý ze setkání odcházel s úsměvem na tváři, což má značit, že se na spolupráci dohodli.

Marek Eben moderuje televizní zpravodajství z Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, tzv. Festivalové vteřiny. Často také dělá rozhovory s váženými zahraničními hosty. 

Témata: Marek Eben