Ivana Gottová odráží Tolkkiho útoky: Poslala ho do patřičných míst!

Karel Gott s manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 17:11 | Aktualizováno: 26. ledna 2020 17:14

Timo Tolkki v Česku otravuje obě dospělé nositelky příjmení Gottová. Kromě manželky Dominiky proti sobě poštval i vdovu Ivanu. Manželka Karla Gotta ho po dalším útoku poslala do patřičných míst.

Všichni se domnívali, že nečekaný příjezd Tima Tolkkiho do Česka přidělá starosti hlavně Dominice Gottové. Fin se ovšem rozhodl zlobit i vdovu po otci své manželky. Ivanu Gottovou už nařkl z toho, že manželovi zakázala s ním hudebně spolupracovat. Teď se do ní opřel znovu.

Podle serveru extra.cz dal průchod emocím na sociální síti. „Nikdo tady nemá Ivanu Gottovou rád. Podívejte se na záběry z Karlova pohřbu, v obličeji ani náznak emoce. Jaký člověk se nerozbrečí na manželově pohřbu? Podívejte se na Dominiku, byla tak smutná,“ napsal.

„Navíc Ivana Gottová lže, když tvrdí, že jsem dostal na pohřeb pozvánku. Protože mi řekla z očí do očí přes Dominičin telefon na WhatsAppu, že mě tam nechce,“ vzkázal Tolkki do světa. Vdova z Bertramky to nemohla nechat bez reakce.

Ivana Gottová se už tradičně vyjádřila prostřednictvím své mluvčí. „Toto tvrzení absolutně popírám. Není to pravda, Timo Tolkki pozván Ivanou Gottovou byl, a to prostřednictvím své manželky Dominiky. Proč s ním Dominika nepřiletěla, není věc paní Gottové, ale manželů,“ uvedla pro eXtra.cz Aneta Stolzová.

Témata: Ivana Gottová Timo Tolkki Dominika Gottová