Lucie Šafářová to nezvládá? Ať už mám konečně klid na…!

Lucie Šafářová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 13:44

Lucie Šafářová si už měsíc užívá pocit, jaké je to být maminkou. Kromě radosti ale na vlastní kůži poznává, že se na mateřské musí i omezovat. Přitom by konečně tak ráda měla konečně klid na svou oblíbenou věc.

Něco málo přes měsíc je Lucie Šafářová maminkou malé dcery Leontýnky, kterou má s hokejistou Tomášem Plekancem. Tento týden si vyslechla rady kamarádky Andrey Hlaváčkové, která svou někdejší spoluhráčku chválila. Přesto bývalá tenistka těžce nese některé aspekty mateřství.

Jako milovnice kávy je logicky rozmrzelá z toho, že si tento nápoj nemůže dopřát, zvlášť když je třeba unavená. „Tak si říkám, kdy si zase v klidu dám ráno teplý kafe? To si asi chvíli počkám… ale prý studený je na krásu?“ uvedla na instagramu.

„Moc mi teda nechutná...ono i to bez kofeinu není ono,“ přiznala vzápětí Šafářová, pro kterou je útěchou alespoň vzorné chování dcerky. „Už skoro spinká a stačí, když se podívá, a budu pít studený klidně pořád,“ dodala novopečená maminka.

Bývalá tenistka se v minulosti nechala slyšet, že by se po konci kariéry nebránila vzniku vlastní kavárny. Je ale jasné, že teď má úplně jiné starosti. 

Témata: Lucie Šafářová