Kopřivová opět NAHOŘE BEZ! Lituje Jágr?

Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 11:35

Veronika Kopřivová se po boku nového přítele Míry nevídaně odvázala. Během společného pobytu na Floridě začala zveřejňovat velice vyzývavé fotografie, na kterých je nahoře bez. Lituje už Jaromír Jágr rozchodu?

Zatímco kolem Jaromíra Jágra se točí výrazně mladší ženy pochybné pověsti, Veronika Kopřivová si užívá čas na místech, kde s legendárním hokejistou žila. Doprovod už jí ale na Floridě dělá současný přítel Miroslav Dubovický, po jehož boku se navíc nevídaně odvázala.

Jak už vás stars24.cz informoval, sympatická blondýnka už jednou vrchní díl plavek shodila. Nakonec si to ještě jednou zopakovala a svého partnera to nechala zdokumentovat. Fotkou se opět pochlubila na instagramu, kde pochopitelně sklidila velký úspěch.

„Můj kluk fotí rád momentky, fotí hezky, když nemá fotit,“ vysvětlila modelka proces vzniku odvážného snímku. Dubovickému v tu chvíli bezpochyby leckdo záviděl, možná i Jágra zamrzelo, že se s Kopřivovou rozešli.

Kopřivová si však na jihu USA jen neužívá, ale věnuje se i práci. „Najeto 480km, v nákupákách 8 ulítaných hodin, příjezd domu ve 2 ráno a z postele do 5 vyřizování práce. Krátký spánek, budíček v 7,“ popsala své americké pracovní tempo. 

Témata: Veronika Kopřivová