Tolkki se nechal zkrášlit: Význam tetování chytne za srdce!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 9:33

Timo Tolkki se snaží na svou manželku Dominiku zapůsobit nejrůznějšími způsoby. Nově se nechal zkrášlit, na těle má dvě nová tetování. Význam jedno z nich vás chytne za srdce.

Timo Tolkki přijel do Česka se záměrem dát to znovu dohromady s manželkou Dominikou Gottovou, což se ale zatím nedaří. Zoufalý Fin se proto zajímá o všechny možné oblasti tvůrčí činnosti. Sám začal s kytarou skládat nové album, redakce jednoho serveru ho zase doprovodila do tetovacího salonu. 

Tetování k hudebníkům tak nějak patří, Timo si nechal udělat hned dvě. Prvním jsou tři sedmičky pro štěstí. „Pravdou ale je, že mým šťastným číslem je šestka. Tři šestky by ale vypadaly divně a mohly by leckoho zmást,“ vysvětlil serveru expres.cz.

Místo na svém těle ovšem vyhradil i pro svou lásku. „To druhé tetování, to není třeba vysvětlovat. S Dominikou jsem dvacet let, je to velká část mého života, je to má životní láska a navždy s ní budu spjatý,“ konstatoval. 

„Jsem si jistý, že se Dominice toto tetování bude líbit, už jsem jí poslal obrázek,“ dodal Tolkki přesvědčivě. Nejstarší dceru Karla Gotta (†80) ale přítomnost psychicky nemocného manžela v Česku moc netěší.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová