Lucie Vondráčková mění podobu? Spletli si jí!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 8:59 | Aktualizováno: 25. ledna 2020 20:50

Lucie Vondráčková nepatří k těm slavným ženám, které by nějak výrazně měnily vizáž. Ona sama ale upozornila na sociální síti, že podobu změnila. Ukázalo se ale, že to myslela trochu jinak.

Dlouho byli Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec na nože, v poslední době to ale vypadá, že konečně našli společnou řeč alespoň jako rodiče. Dvojnásobná maminka nedávno mluvila za sebe i bývalého partnera, když odpovídala na otázku týkající se výchovy synů.

Právě toho si nejspíš všiml jeden tuzemský server, který napsal, že mezi nimi „po letech bojů konečně došlo ke smíru“. Článek neunikl pozornosti ani samotné Vondráčkové, která ho sdílela na svém instagramu. Nedělala to však kvůli tomu, aby potvrdila, že to tak opravdu je.

Zaujalo ji totiž, že text doprovázela fotografie prince Harryho a vévodkyně Meghan, nikoliv jí a známého hokejisty. „Měníme podobu,“ napsala k tomu a připojila smějící se smajlík. 

Vondráčková je od rozpadu manželství s Plekancem stále nezadaná. V poslední době se kolem ní často motá zpěvák a někdejší účastník SuperStar Julián Záhorovský, který pro ně napsal úspěšný duet. 

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec