Timo Tolkki a píseň pro Gotta (†80): NEHORÁZNÁ LEŽ!

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 11:50 | Aktualizováno: 24. ledna 2020 13:19

Timo Tolkki neplánuje jen návrat k manželce Dominice, ale také ke své další lásce, kterou je odjakživa hudba. Dokonce tvrdil, že napsal píseň i pro Karla Gotta. Teď se ale ukázalo, že je to nejspíš celé trochu jinak.

Předem neoznámený pobyt Tima Tolkkiho v Praze, kam přijel především za svou manželkou Dominikou Gottovou, pokračuje. Metalový hudebník si tu konečně dostal také k milované kytaře a jen co zahrál první tóny a akordy, začal osnovat plány na novou desku, pro kterou už dokonce vymyslel název Infinite Visions neboli Nekonečné vize.

Zoufale působící Fin nedávno prozradil, že s Karlem Gottem (†80) prý plánovali společné album, ačkoliv to Ivana Gottová popřela. On měl údajně mít některé písně už napsané, najednou ale tvrdí, že je musí teprve složit. Píseň pro Mistra se má na albu objevit.

„Jednu věnuji pro Karla Gotta, kterého jsem měl velmi rád a on mne také. Druhou pro Dominiku, kterou stále velmi miluji a dal bych cokoliv, abychom mohli být zase spolu,“ svěřil se serveru expres.cz.

Tolkki tvrdí, že je v kontaktu s americkou producentkou a s muzikou má velké plány. „Jednáme o velkém šestiměsíčním turné po celém světě. Jsou ve hře opravdu velké peníze jak pro mě, tak pro Dominiku. Ona by měla dostat deset tisíc eur už příští týden, já si můžu celkem vydělat i pět milionů dolarů,“ dodal.

Témata: Timo Tolkki Karel Gott