Lucie Vondráčková přišla o ctitele: Vyměnil ji!

Lucie Vondráčková a Marek Peksa 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 9:23 | Aktualizováno: 24. ledna 2020 15:21

Lucie Vondráčková po rozpadu manželství společnost mužů úplně nevyhledává, přesto se jich kolem ní několik motalo. Do této skupiny patří hokejista Marek Peksa, který ji ovšem nakonec vyměnil za jinou slavnou ženu.

Pokud se Lucie Vondráčková v poslední době ukazuje po boku nějakého chlapa, většinou se jedná o zpěváka Juliána Záhorovského, který pro ně napsal duet Umřu s tebou. Možná už jste zapomněli, že od jejího loňského návratu do Česka se kolem ní motali přinejmenším další dva krasavci.

Jedním z nich byl svalnatý hokejový brankář Marek Peksa, kterého poznala na natáčení jednoho ze svých videoklipů. Chvíli to dokonce vypadalo, že pracovní vztah přerostl do osobní roviny, to když se sportovec prokazatelně objevil u Vondráčkové doma. Oblíbená herečka a zpěvačka tehdy všem spekulacím zatnula tipec.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kaira Kateřina Hrachovcova (@kaira.katerina), Led 21, 2020 v 3:45 PST

„Jen vám chci říct, že na žádný vztah teď ani čas ani energii nemám a soustředím se jen na to, aby měli kluci kolem sebe nové kamarády svého věku. Maty si s malou Vanessou (Peksova dcera – pozn. red.) rozumí, a tak mi přijde fajn, když si můžou hrát. Nic víc, nic míň,“ vysvětlovala před časem.

Peksa byl odmítnut, ale úplně se s tím nesmířil. Vondráčkovou měl vyměnit za jinou slavnou ženu. Podle serveru expres.cz si hokejista padl do oka s Kateřinou „Kairou“ Hrachovcovou, což dokumentuje i jeho fotka na jejím instagramovém profilu.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa Kateřina Kaira Hrachovcová