Kristýna Leichtová je podruhé TĚHOTNÁ!

Kristýna Leichtová s dcerou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 8:50

Kristýna Leichtová se brzy stane dvojnásobnou maminkou. Populární herečka oznámila šťastnou novinu na sociální síti, kde ji ihned zaplavily gratulace od kolegů i obyčejných lidí. Doma už má dceru Dorotku.

Ještě o víkendu Kristýna Leichtová děkovala za prvorozenou dcerku Dorotku. „Za měsíc je to rok a půl, co tě máme, ty náš obláčku! Spoustu měsíců lásky, týdny radosti, dny štěstí, hodiny mazlení, minuty fascinace, pár vteřinek tekoucích nervů,“ sumarizovala hrdá maminka. Teď je jasné, že si to celé prožije ještě jednou.

Oblíbená herečka se totiž na sociální síti pochlubila, že se brzy stane dvojnásobnou maminkou. Lidem to oznámila zveřejněním snímku z ultrazvuku, na kterém je miminko vědět. „…životní postoj hodný respektu! Těšíme se,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Týna Le (@kristyna__leichtova), Led 23, 2020 v 9:03 PST

Hvězdu Účastníků zájezdu nebo Comebacku ihned zaplavily gratulace od fanoušků i hereckých kolegyň. Reagovaly např. čerstvě dvojnásobná maminka Andrea Růžičková či kolegyně Sandra Nováková.

Leichtová se touhou mít další dítě nijak netajila. „Necháváme to na osudu. Jak se rozhodne, tak to bude. Jsme stvořeni k tomu, abychom ty děti dělali, tak na co čekat. Když už to tělo přestává být mladé,“ řekla před časem webu super.cz.

Témata: Kristýna Leichtová