Ivana Gottová: OSTRÁ REAKCE na přání od Dominiky!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 8:24 | Aktualizováno: 25. ledna 2020 13:45

Ivana Gottová si zvyká na přítomnost Dominiky Gottové v Česku, její pověst totiž bezpochyby dopadá i na ní. Nejstarší dcera legendárního zpěváka však tento týden udělala jedno vstřícné gesto. U vdovy s ním ale nepochodila.

Ivana Gottová v pondělí oslavila 44. narozeniny a poprvé po letech se nedočkala přání od manžela. Karel Gott (†80) totiž v říjnu zemřel. Od jeho smrti ovšem uplynuly už více než tři měsíce, což byl dostatečný čas na to, aby se na scéně objevil jiný gratulant.

Vdově se k narozeninám rozhodla popřát Dominika Gottová, která se natrvalo vrátila do Česka. Nikomu se ovšem nedovolala. „Mrzelo mě to. Napsala jsem jí zprávu a dodala jsem, že bych se s ní ráda potkala,“ řekla dle serveru cas.sk Blesku.

Ivana se už tradičně ozvala prostřednictvím mluvčí. „Paní Gottová Dominice poděkovala s tím, že je to vůbec poprvé, kdy jí k narozeninám popřála. Během celého života s Karlem totiž ani jí, ani svým nejmladším nejmladším sestřičkám nepopřála. Ivana to proto, bohužel, vnímá jako její další mediální kalkul,“ reagovala Aneta Stolzová.

Manželka zpěváka přitom původně stála o navázání kontaktu s jeho nejstarší dcerou. Po jejím návratu z Finska jí kupříkladu pozvala na sváteční rodinnou večeři, Dominika ovšem nedorazila. Naposledy se tedy viděly na říjnovém pohřbu.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová