Dramatický pohřeb věštkyně Jolandy (†55): Na místě zasahovala policie!

Kartářka Jolanda 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2020 16:20

Kartářka a věštkyně Jolanda, kterou proslavily neotřelé hlášky v televizním vysílání, minulý týden náhle zemřela, dnes ji její rodina pohřbila. Smuteční obřad ale moc v klidu neproběhl. Na místě musela být i policie.

Jak vás stars24.cz informoval, od čtvrtečních 14 hodin se ve smuteční obřadní síni v Děčíně-Folknářích konal pohřeb kartářky a věštkyně Jolandy, vlastním jménem Věry Nemethové, která minulý týden náhle zemřela. V poslední době se potýkala se zdravotními potížemi, navíc ji údajně odmítlo přijmout hned několik nemocnic.

Poslední rozloučení s legendou českého YouTube ovšem neproběhlo ve zcela pietní atmosféře, doprovázely ho totiž dramatické incidenty. Truchlící se totiž jen těžce smiřovali s přítomností novinářů, kterým byl zakázán vstup do obřadní síně.

Na místě proto byli přítomni policisté a členové antikonfliktního týmu, kteří měli za úkol zabránit možným střetům mezi truchlícími a novináři. Nakonec se to podařilo, i když se někteří lidé neodpustili nejrůznější výhrůžky.

Jolandu proslavilo především osobité vyjadřování a specifický slovník, který používala během vysílání ezoterické televize. Hlášky jako „míříš vysoko“ nebo „velký špatný“ zlidověly a staly se součástí běžného slovníku mladších generací.

Témata: kartářka Jolanda