Anička Slováčková si uprostřed léčby opět holila hlavu: Má to svůj důvod!

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2020 9:24

Anička Slováčková by kvůli léčbě rakoviny o vlasy beztak přišla, a tak se už před časem rozhodla, že si hlavu oholí. Teď si to uprostřed léčby zopakovala, měla k tomu totiž jeden pádný důvod.

Když se Anička Slováčková dozvěděla, že onemocněla rakovinou, rozhodla se pro radikální krok a nechala si oholit hlavu. Pár týdnů po začátku druhé fáze léčby, kdy podstupuje každý týden jednu chemoterapii, sáhla po žiletce znovu.

Přesněji, nebyla to ona, ale její kamarádka, kdo z hlavy talentované herečky a zpěvačky žiletkou odstraňoval vlasy. Hvězda Ordinace v růžové zahradě, kde však musí hrát s parukou, si výsledek pochvalovala. „Jako dětská prdelka,“ komentovala vše na sociální síti.

K oholení hlavy měla dcera slavných rodičů dobrý důvod. Došlo k němu v rámci příprav na focení pro jubilejní dvacátý ročník Avon pochodu, jehož tváří letos bude. Sama se ostatně po zjištění diagnózy rozhodla věnovat se osvětě o zákeřné nemoci.

„Chtěla jsem se zúčastnit už předešlých ročníků, a tak jsem ráda, že mi to tenhle rok vyšlo a přímo jako jejich nové tváři pochodu. Věřím, že se celá akce povede a nebudeme společně ve spojení jen kvůli pochodu, ale i jiným krásným společným akcím, které nás čekají,“ svěřila se webu blesk.cz.

Témata: Anna Slováčková