Dominika Gottová má z ostudy kabát: DLUHY a ZÁSAH POLICIE!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2020 8:25

Dominika Gottová se někde modlí za to, aby její manžel Timo už v Česku nevyváděl, bohužel opak je pravdou. Naposledy došlo k nepříjemné situaci v hotelu, kde byl ubytován. Dorazit musela dokonce policie.

Dominika Gottová se musí vypořádat s nemilou skutečností, že se její psychicky nemocný manžel Timo Tolkki rozhodl dorazit do Česka. Dobrou reklamu tu své ženě rozhodně nedělá. Naposledy se připomněl včera, kdy se měl stěhovat z jednoho hotelu do druhého. Jak uvádí server expres.cz, tento přesun ale provázely nečekané komplikace.

Personál hotelu se logicky domáhal zaplacení pobytu. Timo se domníval, že mu pokoj platí jakýsi novinář, ten ale po určitých nejasnostech dlužnou částku zaplatit odmítl. Účet se navíc vyšplhal na tři tisíce korun, jelikož Fin skoro do poslední kapky vyluxoval minibar.

Recepční nakonec na Tolkkiho zavolala policii, která ale v takových případech nemůže nijak pomoct. Situace se však nakonec vyřešila. Metalový hudebník slíbil, že požadovanou částku uhradí, až mu dorazí peníze od kamaráda.

„Tohle jsme tu ještě nikdy nezažili. Nic takového jsme tu neřešili,“ kroutila podle výše uvedeného webu hlavou recepční hotelu, která byla nejspíš ráda, že se takového klienta zbavili.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová