Dominika Gottová: Nečekaná pomoc během krize s Timem!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 21:10

Dominika Gottová má momentálně spoustu starostí s manželem Timem, který neplánovaně přijel do Prahy. Přesto se snaží myslet pozitivně. Co jí v těchto těžkých chvílích dělá radost?

Dominika Gottová se v posledních dnech trápí kvůli manželovi, Timo Tolkki totiž nečekaně přijel na návštěvu do Prahy. Těžko říct, jestli nechce svou ženu přesvědčit k návratu do Finska. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) ale návratu do Česka rozhodně nelituje.

„V Čechách je na rozdíl od Finska víc živo, je kam chodit. I lidé jsou usměvavější než ve Finsku,“ prozradila webu idnes.cz usměvavá servírka, co se jí na Češích zamlouvá. Na ulicích ji nadále zastavují, často chtějí dceři zpěváka kondolovat.

Dominice to ani více než tři měsíce po smrti tatínka nevadí. „Je to od nich milé. Hodně mi to pomáhá. A hodně mi také pomáhají přátelé, které tady v Čechách mám,“ svěřila se.

Gottová také prozradila, co po rodičích podědila. „Máma i táta měli tmavé vlasy a já jsem po nich tmavovlasá. Už jsem byla také odbarvená na hnědo, zrz, ale myslím, že blond se ke mně hodí nejvíc. A blondýny jsou žádané. Rodiče dlouho vrásky neměli, tak doufám, že budu po nich,“ dodala. 

Témata: Dominika Gottová