Ewa Farna radí ženám v boji s agresory: Má vlastní zkušenost!

Ewa Farna 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 16:11

Ewa Farna rozhodně nemyslí jenom na sebe a svou rodinu, ale ráda pomůže také ostatním. Nově pomáhá ženám tak, že radí, jak se vypořádat s agresory. Má s nimi snad vlastní zkušenost?

Ewa Farna se v poslední době stále častěji vyjadřuje k různým ožehavým společenským tématům současnosti. Vždy přitom nejde o politiku. Tentokrát se populární zpěvačka pustila do projektu, ve kterém se snaží radit ostatním ženám.

Hrdá maminka má k ruce i pomocnice, se kterými se nechala vyfotit. „Včera jsem měla tu čest spolu s úžasnou @zanormalniholky přednášku o sebevědomí, poznání vlastní hodnoty a o tom, jak být prostě normální holka,“ vysvětlila příznivcům.

„Je skvělé moct se vidět se všemi mladými slečnami, které víru v sebe sama zrovna řeší, hledají cestu, jak být ve svém těle i srdci spokojená a jak bojovat s agresory, kteří tak rádi upozorňují na nedokonalosti, které každý z nás má,“ dodala zpěvačka.

Farna se jako slavná osobnost se spoustou takových agresorů, kteří jí upozorňovali na nedokonalosti, setkala, proto není pochyb o tom, že návštěvnicím přednášky měla z osobní zkušenosti co předat.

Témata: Ewa Farna