Timo Tolkki řeší neúspěch u žen: Zrada od Dominiky i placené společnice!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 13:50

Timo Tolkki snaží sám sebe vykreslit jako velkého milovníka, který bez žen nemůže žít. V Česku, kam nečekaně dorazil na návštěvu ovšem zatím naráží. Hudebníkovi se nedaří navázat vztah s manželkou, odmítla ho ovšem i placená společnice.

Dominika Gottová před časem opustila svého manžela nejen kvůli tomu, že je psychicky nemocný a odmítá s tím cokoliv dělat, ale také proto, že jí měl být údajně nevěrný. Ve společnosti neznámých žen už byl spatřen také během své návštěvy v Praze, kam nečekaně dorazil před několika dny.

Naposledy mělo jít o mladou dívku, která v přítomnosti Tima Tolkkiho vydržela jen deset minut. „Je to kamarádka ze Slovenska, myslím, že je to prostitutka, ale nic jsme spolu neměli. Asi si myslela, že s ní chci mít sex, možná viděla kondom na stole. Já si s ní ale jen povídal,“ vysvětlil serveru expres.cz.

Včera měl přitom původně v plánu setkání se svou stále ještě právoplatnou manželkou. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) mu ale radost neudělala, protože účast z pracovních důvodů odřekla. Možná k tomu měla pádný důvod, Timovi totiž na slibovanou romantickou večeři nezbyla ani kačka.

„Řekl jsem Dominice, že nemám nic a bohužel to bude muset zaplatit ona. Brzy ale dostanu hodně peněz a dám jí pět tisíc dolarů,“ tvrdí finský hudebník, který doufá, že dnes už se setkání s Dominikou uskuteční.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová