Lukáš Langmajer šokuje: Upřímně o sebevraždě i hrozbě rozvodu!

Lukáš Langmajer během natáčení filmu Babovřesky 2 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 12:32

Bratři Langmajerovi nemají společný pouze herecký talent, ale také různé osobní problémy, o kterých se oba rozhodli v krátkém časovém sledu promluvit. Zpověď Lukáše Langmajera je doopravdy děsivá.

Ačkoliv s bratrem údajně nemá úplně nejlepší vztahy, nejspíš ani Lukáši Langmajerovi neunikla otevřená zpověď Jiřího o problémech s psychikou. Teď to začíná vypadat, že jde tak trochu o rodinnou diagnózu. Hvězda Bobulí nebo Babovřesek přiznala, že také válčila s démony.

Jedním z nich byl – stejně jako u staršího bratra – alkohol, který ho málem připravil o manželku. „Moc už nepiju. Kdybych chlastal dál, Lucinka by ode mě odešla. Neumím pít, utápěl jsem se v depresích, s kterými jsem neuměl pracovat. Nevěděl jsem, co pořádně chci,“ svěřil se v pořadu Extra Host na webu extra.cz.

Lukáš Langmajer měl dokonce ty nejčernější myšlenky. „Několikrát jsem chtěl spáchat sebevraždu. Teď už bychom měli čtvrté dítě, tehdy byla podruhé těhotná. Já to zase prochlastával, utápěl jsem se. Skočil jsem pod vlak, odtamtud mě vytáhl kamarád, který nedávno umřel na rakovinu,“ popsal.

„V tu chvíli jsem si řekl, že je konec. Nastoupil jsem totální askezi a začal jsem se léčit. Šlo mi o to, že bych vedle sebe fakt už nikoho neměl. Zůstal bych sám a nejspíš bych se upil. Jednou by se mi povedlo se zabít,“ dodal člen slavného hereckého rodu.

Témata: Lukáš Langmajer