Ivana Gottová u něj našla azyl: Podnikatel se dočkal štědré odměny!

Gottová, Ivana 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 16:57 | Aktualizováno: 23. ledna 2020 9:25

Když jí zemřel manžel, hledala Ivana Gottová místo, kde by se mohla ukrýt. Podle spekulací ho našla u jednoho podnikatele, který se s Karlem Gottem přátelil. Ten byl nyní opravdu štědře odměněn.

Leon Tsoukernik plnil stránky médii po loňském úmrtí Karla Gotta (†80). Právě tento český podnikatel ruského původu údajně poskytl azyl vdově Ivaně Gottové poté, co se legendární vila na Bertramce ocitla v obležení fanoušků Mistra, kteří zde chtěli vyjádřit upřímnou soustrast. Za tento dobrý skutek byl nyní odměněn.

V rakouském Seefeldu vyhrál před pár dny u výherního automatu 1,37 milionu eur (zhruba 34,5 milionu korun). Do Rakouska 46letý majitel rozvadovského hotelu s kasinem King's přiletěl vrtulníkem a stejným prostředkem, bohatší o výhru, opět odletěl zpět do České republiky.

Šťastný výherce deníku Tiroler Tageszeitung řekl, že původně chtěl v Seefeldu hrát poker v rámci série turnajů této karetní hry. Protože ale ve hře neměl štěstí, dal si s přáteli víno a přešel k výhernímu automatu. Štěstěna se k němu opět přiklonila.

Tsoukernik si nenechal celou výhru jen pro sebe. Zaměstnancům rakouského kasina nechal 54.000 eur, spropitné rozdělil mezi zaměstnance. Výhru chce nyní investovat hlavně do umění. Ačkoliv mu logicky udělala velkou radost, ojedinělá pro něj není. „V USA jsem jednou vyhrál 5,5 milionu dolarů (124,5 milionu korun),“ prozradil Tiroler Tageszeitung.

Témata: Ivana Gottová