Anička Slováčková v napětí: Premiéra s parukou!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 13:13

Aničku Slováčkovou je plná očekávání. Bezpochyby ji budou zajímat reakce televizních diváků na nový díl Ordinace v růžové zahradě, kde se poprvé objeví s parukou. Doposud se totiž vysílaly předtočené díly seriálu, kde ještě měla vlasy.

Krátce poté, co se Anička Slováčková dozvěděla hrozivou diagnózu rakoviny prsu, rozhodla se, že si oholí hlavu. Herečky většinou musí podobně radikální krok konzultovat s produkcí, tentokrát měl štáb bezpochyby pochopení. S nastalou situací ovšem bylo nutné se nějak popasovat. Výsledek uvidí televizní diváci už dnes.

Poběží totiž první díl Ordinace v růžové zahradě, kde hraje Anička s parukou. Nemoci navzdory dostane její postava v nových dílech více prostoru i šanci na lásku. Lékaři přitom zpěvačce a herečce připomínají, aby naslouchala svému tělu.

„Doktoři mi říkají, že bych neměla být tak vytížená, ale že dokud to budu zvládat, tak ať dělám, co chci. Ale pokud se budu cítit nadměrně unavená, tak musím zvolnit. Musím zkrátka poslouchat své tělo,“ řekla serveru ahaonline.cz.

O tom, že se dcera slavných rodičů cítí dobře, svědčí i fakt, že přibraly další kšefty s tátou Felixem Slováčkem. „Musím říct, že je to vážně hudební nářez a strašně dobře to šlape. Táta se o mě vždycky staral a zajímal, pořád mi teď doporučuje nějaké vitaminy,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková