Lucie Vondráčková se na to těšila: Začátek něčeho nového!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 12:35 | Aktualizováno: 21. ledna 2020 15:04

Od chvíle, co se vrátila domů do Česka, se Lucie Vondráčková na tenhle moment těšila. Konečně je tu začátek něčeho nového v jejím životě. A světe, div se, jde o vztahy s muži!

Lucie Vondráčková se vrátila do Česka už zhruba před půl rokem, kromě dětí se tu zatím výhradně věnovala hudbě, když vydala několik nových písniček. Nezanevřela ovšem ani na divadlo. V jednom z rozhovorů po návratu domů jasně deklarovala, že se dříve nebo později chce vrátit na jeviště.

„Vlastně se teď do toho divadla vracím, myslím si, že nastal čas. Trošku jsem načerpávala už od léta jako divák, protože jsem chtěla vědět, co se tady děje, kam se divadlo posunulo. A teď to vypadá, že se zase ponořím do divadla. Už se moc těším,“ nechala se v září slyšet v pořadu Blízká setkání.

Na webových stránkách divadla La fabrika už se objevila pozvánka na hru Začátek s datem premiéry 23. března. Vondráčkové bude na jevišti sekundovat Petr Jeništa, režii má na starosti Petra Horváthová.

V popisu hry stojí, že dopodrobna sleduje začátek jednoho vztahu zhuštěný do jediného, velmi brzkého rána. Divadlo uvádí, že jde o novou britskou hru, která měla premiéru v Royal National Theatre před zhruba dvěma a půl lety. U diváků i odborné veřejnosti sklidila velký úspěch. Bude to platit i v Česku?

Témata: Lucie Vondráčková