Agáta Prachařová pořád mazala text: O Zdeňkovi ani slovo! Děje se něco?

Agáta Prachařová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 10:36

Exotická dovolená Agáty Prachařové a jejího nového přítele Zdeňka v Thajsku je u konce. Když ji dvojnásobná maminka chtěla zhodnotit, dělalo jí problém najít správná slova. Dokonce zapomněla zmínit partnera.

Agáta Prachařová strávila poslední dny daleko od domova na exotické dovolené v Thajsku, kam si vyrazila s novým přítelem Zdeňkem. Teď se vydává na cestu zpátky do Česka, zpracovat to, co se během několika dní stalo v Asii, se jí ale zatím moc nedaří.

Dvojnásobná maminka se totiž svěřila, že marně hledala ta správná slova. „Už jsem čtyřikrát vymazala text… možná to jen zkrátím… bylo to krásné, dlouhokrátké a teď už zase za Miou a Kryšpínem a zase dlouho s plnýma rukama,“ vysoukala ze sebe nakonec na instagramu.

O novém partnerovi nepadlo ani slovo, možná právě jeho jméno z textu vypadlo. Na žádné problémy mezi ním a Agátou to ale nevypadalo, modelka a moderátorka je za něj naopak vděčná. „Přijdu si milovaná… to je fakt hezkej pocit… od chlapa… ale brzo už u svých. Načerpala jsem síly, uvědomila si spoustu věcí a jsem šťastná a přeju to všem,“ napsala už dříve.

V Česku ale čekají na Agátu i starosti. Podle všeho totiž stále nedořešila rozvod s manželem, hercem a moderátorem Jakubem Prachařem. S rozpadem manželství se však oba smířili už dávno.

Témata: Agáta Hanychová