Ivana Gottová v slzách: Smutné poprvé bez Karla Gotta (†80)!

Ivana Gottová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 17:54 | Aktualizováno: 20. ledna 2020 21:23

Ivana Gottová dnes zažila jedno smutné poprvé. Poprvé od chvíle, co jí do života vstoupil legendární zpěvák Karel Gott, slavila narozeniny bez něj. Jak oslava 44. narozenin proběhla?

Dnešní den je pro Ivanu Gottovou velice smutný. Čtyřiačtyřicetiletá rodačka z Opavy dnes poprvé po letech slaví narozeniny bez manžela. Karel Gott (†80) zemřel loni počátkem října po těžké nemoci.

„Paní Ivana Gottová neplánuje žádnou oslavu, své narozeniny prožije se svými nejbližšími v láskyplných vzpomínkách na svého zesnulého manžela, Karla Gotta,“ řekla magazínu Pestrý svět rodinná mluvčí Aneta Stolzová. Uvádí to web ahaonline.cz.

Jedno výročí si vdova už v lednu připomněla. Uplynulo 12 let od chvíle, co se stala paní Gottovou. Právě 7. ledna 2008 se totiž stalo něco, co si v souvislosti s legendárním zpěvákem neuměli představit ani jeho nejbližší přátelé. Mistr se konečně oženil.

Podle dostupných informací ale Ivana Gottová jednu oslavu Mistrova života letos plánuje. Údajně si na prosinec zamluvila termín v pražské O2 aréně, kde má proběhnout za účasti zpěvákových přátel koncertní pocta zesnulému Karlu Gottovi.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott