Známý zpěvák přiznal: Karel Gott mi dal cennou radu. O ŽENÁCH!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. ledna 2020 14:34

Zpěvák David Kraus se v posledním vztahu spálil, proto už nehodlá další partnerky představovat veřejnosti. K srdci si prý vzal radu svého legendárního kolegy Karla Gotta. O co přesně jde?

Zpěvák, herec a syn populárního moderátora David Kraus se loni rozešel s tenistkou Barborou Strýcovou, na sociální síti tehdy označil vztah s ní za „největší omyl svého života“. V člověku se prý nikdy tolik nespletl. Teď má jasno, jak by měly jeho další vztahy vypadat, inspiroval se jednou známou tváří.

„Přicházím nyní se strategií Karla Gotta,“ prozradil v pořadu Shaker na televizi Óčko. V čem tato taktika spočívá? „Myslím to tak, že média už nebudou znát moje partnerky,“ vysvětluje všestranný umělec.

„Když někam společně půjdeme, převleču je za někoho jiného. Půjdou se mnou na premiéru třeba jako medvěd. Nebo jako chlap. Budu to dělat touto formou a budu se snažit je krýt,“ vtipkoval Kraus.

Další partnerku prý už nehodlá představovat bulváru, vždy to totiž jejich vztah naruší, protože přítelkyním je to nepříjemné. Články, co si o sobě přečtou, je pak šokují, občas to překvapí dokonce i samotného zpěváka.

„Já jsem na to zvyklý a stejně mi to vadí. Lidé, kteří na to nejsou připraveni, jsou pak úplně v šoku. Mé soukromí už zkrátka bude jen moje,“ má jasno Kraus.

Témata: Karel Gott David Kraus