Lucie Šafářová staví: Tajné hnízdečko lásky v Praze?

Lucie Šafářová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 14:53

Lucie Šafářová je momentálně na mateřské a není jasné, jestli se ještě někdy vrátí k tenisu, který ji dlouhá léta živil. Novopečená maminka možná našla cestu, jak vydělávat i bez příjmů z profesionálního sportu.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dcerou Leontýnkou našli domov v Brně, kde hokejista hraje za místní Kometu. Už loni ale všechny zaujala informace, že bývalá tenistka koupila pozemek v Praze, kde se hned vzápětí začalo intenzivně stavět. Vyrojily se spekulace, že půjde o další hnízdečko lásky.

Podle informací serveru extra.cz stavba od té doby výrazně pokročila, na dříve prázdném pozemku nyní stojí dvě patra a už za pár měsíců by mohlo být hotovo. Jak se ovšem ukázalo, novopečená maminka v hlavním městě nestaví pro sebe a své blízké.

Již loni zdroje z okolí tenistky hovořily o tom, že Šafářová nemá v plánu v Praze bydlet. Mělo se jednat o investici. Nakonec to potvrdila i ona sama, když se jí příčily spekulace, které se kolem domu a pozemku točily.

„Je to má soukromá věc, ale vzhledem k těm spekulacím okolo bych to ráda uvedla na pravou míru. Jde o investiční projekt, nemá v plánu tam bydlet. Byla to investiční nabídka od společného známého. Žádné budoucí hnízdečko lásky podle spekulací,“ řekla Šafářová extra.cz.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec