Těhotná Monika Bagárová šokuje: Alkohol neomezila!

Monika Bagárová a Makhud Muradov čekají dítě 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 12:35

Monika Bagárová si už několik týdnů veřejně užívá těhotenství, které je u žen zpravidla pádným důvodem ke změně životosprávy, např. ke konci s alkoholem. Nastávající maminka to však má s tímto démonem jinak.

Už zhruba měsíc se i fanoušci Moniky Bagárové radují z toho, že se sympatická zpěvačka brzy stane maminkou. O Vánocích se totiž u stromečku s přítelem, MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem, pochlubili fotkou z ultrazvuku, která vydala za tisíce slov.

Porotkyně nejnovější řady SuperStar si zatím novou životní zkušenost užívá. Na rozdíl od mnoha jiných žen se ani nemusí nijak zvlášť omezovat. „Můj život se nějak extrémně nezměnil,“ přiznala serveru extra.cz.

„Nemusela jsem omezit například ani alkohol, protože jsem nikdy nepila. Změnilo se ale asi to, že mě nyní všichni hrozně rozmazlují,“ pochlubila se Bagárová, která už začíná myslet na to, co ji čeká, tedy porod. „Bojím se, ale zvládly to všechny ženy na světě a já si myslím, že to také zvládnu,“ svěřila se.

Populární zpěvačka zatím neprozradila, jakého pohlaví miminko bude. Už dříve ale po návštěvě kamarádky Markéty Konvičkové na sociální síti uvedla, že má pocit, že to bude divoké miminko. Zdá se tedy, že bude spíš po tatínkovi.

Témata: Monika Bagárová