Agáta Prachařová nevěří! Čeho se dočkala od chlapa?

Agáta Prachařová s přítelem Zdeňkem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 8:50

Agáta Prachařová si opět zvyká na pánskou náruč, po rozpadu manželství s Jakubem Prachařem našla štěstí po boku sympatického Zdeňka. Teď jako by nevěřila, čeho se od něj dočkala.

Exotická dovolená Agáty Prachařové a jejího nového přítele v Thajsku se pomalu chýlí ke konci. Ačkoliv se dvojnásobná maminka už bezpochyby těší domů za synem a dcerkou, zatím platí, že kam chodí, tam pěje chválu na svého partnera Zdeňka. Třeba na něj práskla, s jakým přístrojem je dobrý kamarád.

„Když máš moc vtipnýho fotografa… Fotky na houpačce prostě nemůžou chybět,“ napsala k sérii snímků, které působí dojmem, jako by se na nich čtyřiatřicetiletá Agáta vrátila do dětství. K čemu už se naopak vracet nechce, to je nedávná minulost.

Modelce a moderátorce se totiž během uplynulého roku definitivně rozpadlo manželství s Jakubem Prachařem, který si novou partnerku Denisu Dvořákovou našel ještě mnohem dřív, než Agáta svého podnikatele. Po jeho boku ale září.

„Přijdu si milovaná… to je fakt hezkej pocit… od chlapa… ale brzo už u svých. Načerpala jsem síly, uvědomila si spoustu věcí a jsem šťastná a přeju to všem,“ vzkázala Prachařová fanouškům na instagramu.

Témata: Agáta Hanychová