Dominika Gottová v rozpacích: Timo ji vydíral, ona reagovala nečekaně!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 8:24

Tohle v plánech Dominiky Gottové nefigurovalo. Nejstarší dceru legendárního zpěváka o víkendu zcela nečekaně navštívil v Praze její manžel Timo, které mu není cizí ani citové vydírání či výhrůžky sebevraždou. Jak Dominika reagovala?

Jak vás stars24.cz o uplynulém víkendu informoval, Dominiku Gottovou v Praze naprosto nečekaně navštívil její finský manžel Timo Tolkki. „Celou sobotu mi neustále volal, ale já jsem byla do večera v práci. Pak mi začal vypisovat, že spáchá sebevraždu. To ale dělal i v minulosti… Je zoufalý!“ svěřila se webu blesk.cz.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) vyhodnotila, že je Timo právě v manické fázi nemoci, kdy ztrácí kontrolu sám nad sebou. Rozhodla se proto, že začne situaci řešit. „Požádala jsem ho, aby se vrátil zpět do Finska, nastoupil tam léčení a využil k tomu finské finanční fondy. Je nemocný a úřady mu zcela jistě pomůžou,“ konstatuje.

Hudebník na to zatím neslyší. „Odmítá se vrátit do Finska, nemá tam zázemí. Nechce se tam léčit a využít tamní fondy. Chce do Mexika, kde má řadu pracovních nabídek. Snad mu někdo s letenkou pomůže, přinejhorším ji zaplatím já. Když mi řekl, že by zůstal tady, reagovala jsem, že se můžeme vídat, ale rozhodně spolu žít nebudeme,“ řekla narovinu Gottová.

„Také jsme mluvili o rozvodu, na kterém si trvám. Ovšem nevím, jak to řízení půjde rychle, protože Timo má obrovské dluhy, můžou být až dvoumilionové a já jsem jeho žena, takže to nepůjde tak lehce,“ dodala Dominika.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki