Jiří Krampol: Málem dostal facku!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. ledna 2020 13:22 | Aktualizováno: 18. ledna 2020 21:44

Jiří Krampol má za sebou řadu životních zkušeností. Jednou z nich je i první kontakt s alkoholem. Jak proběhl?

"Na to si pamatuji naprosto přesně, jako by to bylo včera. Bylo mi čtrnáct a půl a stalo se to na Žižkově," řekl Sedmičce Krampol s tím, že s jedním spolužákem si koupili ovocné víno s vermutovou příchutí, které vypili u nich v domě.

"Kamarád byl z úřednické rodiny a bydlel na Vinohradech, i když jen o tři domy ode mě, a já byl z chudé rodiny, tudíž v té tehdejší hierarchii i ten horší. Dopadli jsme strašně. Bylo nám špatně, vím, že mě bolela hlava, stejně skončil i spolužák," posteskl si.

"Když mě pak můj otec po tom litru ovocného vína viděl, řekl matce, že to nemá cenu, že mi dá facku až druhý den. Druhý den mi facku nedal, ale prohlásil: ‚Ty vole, chraň tě Pánbůh do sebe příště lejt takový svinstvo!'" dodává se smíchem Krampol.

Vše ale mělo ještě dohru, k níž došlo ve chvíli, kdy jeho maminka potkala matku toho kamaráda a podělila se s ní o čerstvé alkoholické zkušenosti.

"Tenkrát si jí postěžovala, že jsem přišel domů ožralý. Ta paní, jelikož byla z úřednické rodiny, a její syn byl tudíž lepší než já, jí odpověděla, že z jejich Pavla byl také cítit alkohol. V tom byl mezi námi tenkrát ten podstatný rozdíl. Vožralý jsem byl jenom já," dodal Krampol.

Témata: Jiří Krampol