Karel Gott a Jan Rosák? SPLETLI SI JE kvůli dítěti!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. ledna 2020 10:50

Moderátor Jan Rosák je i v jednasedmdesáti letech idolem mnoha žen. A přestože je díky svému šarmu a hlasu nezaměnitelný, přiznává, že jednou si jej jedna fanynka spletla s jiným známým umělcem. Dokonce mu na krk chtěla hodit otcovství jejího dítěte!

Charismatický herec a moderátor se nejvíce proslavil díky pořadu Videostop, který dlouhá léta moderoval. Díky tomu se původně rozhlasový moderátor stal idolem řady dívek a žen!

"Byly doby, kdy mi od fanynek chodila spousta dopisů, ale s těmi se vypořádala moje maminka. Já na to totiž neměl čas, tak se nabídla, že jim bude odpovídat za mě," práskl po letech pro Blesk Rosák.

Právě maminka tak často musela krotit vášně dychtivých fanynek. V dopisech jim vysvětlovala, že je Jan šťastně ženatý a že nemá zájem o avantýry. "Takhle mi milá maminka pravděpodobně pokazila několik tutových šancí," přiznává se smíchem Rosák.

Jedna historka s fanynkou se mu ale vryla hluboko do paměti. "Vycházel jsem z budovy rozhlasu a tam stála taková podivná ženština kolem třicítky, měla dlouhé havraní vlasy a takový lesklý, jakoby igelitový červený plášť. Byla na první pohled velmi extravagantní," popisuje ženu moderátor.

Ve chvíli, kdy ji míjel, na něj žena cosi zakřičela a pak se na něj dokonce vrhla! "Zezadu mě chytila za ramena, otočila mě k sobě, podívala se mi zblízka do obličeje a otráveně vydechla: Ha, to není on!" vzpomíná Rosák.

Přirozeně jej zajímalo, s kým si jej tato žena spletla. A tak se jí na to zeptal. "Odpověděla: myslela jsem, že jste Karel Gott, on se mnou má dítě, a neví o tom!" dodal pobavený Rosák.

Témata: Karel Gott Jan Rosák