Petra Němcová riskuje? S předčasně narozeným synem míří do Česka!

Petra Němcová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 19:22

Rodačka z Česka Petra Němcová chtěla rodit ve Spojených státech, zasáhl však osud a syn Bodhi přišel na svět v Dominikánské republice. Teď se předčasně narozený chlapec podívá poprvé do rodné země maminky. Není to risk?

Topmodelka Petra Němcová se loni v listopadu ve 40 letech stala poprvé maminkou. Vytoužený syn Bodhi, jehož jméno v sanskrtu znamená osvícený, přišel na svět za poměrně dramatických okolnostech, o kterých se rodačka z Karviné nedávno rozepsala na sociální síti.

Kráska přiznala, že se chlapec rozhodl přijít na svět nečekaně v 34. týdnu uprostřed noci v odlehlé oblasti obklopené přírodou v Dominikánské republice, kde Petra s manželem žije. V rodném listu měl přitom původně mít jiné místo narození.

Podle dostupných informací mělo dítě přijít na svět na špičkové klinice v Miami císařským řezem, který doporučili lékaři kvůli starému zranění pánve. Osud si to ovšem přál jinak.

Bodhi se však už brzy podívá i do rodné vlasti své maminky. „S manželem a malým jsme byli během svátků v Americe. Pojedeme se do Karviné ukázat,“ uvedla podle webu blesk.cz Němcová. 

Témata: Petra Němcová