Dominika Gottová: Blesk z čistého nebe VŠECHNO ZMĚNIL!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 17:51

Kolem Dominiky Gottové se dnes opět objevily šokující informace, které se týkají boje o dědictví po zesnulém tatínkovi. Ještě před pár hodinami to přitom vypadalo, že se s vdovou snaží najít společnou řeč.

Dominika Gottová působila od svého návratu do Česka dojmem spořádané ženy, která hodila minulost za hlavu a myslí jenom dopředu. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se snaží postavit na vlastní nohy. V posledních dnech se objevovaly informace, že se navíc má o koho opřít.

Server ahaonline.cz uvedl, že podle týdeníku Sedmička měla vdova po zesnulém zpěvákovi prostřednictvím své mluvčí Dominice vzkázat, že je ochotná pomoct. Dnes ale přišel blesk z čistého nebe, který všechno změnil.

Jak vás stars24.cz informoval, Mistrova dcera chce znovu zabojovat o dědictví po tatínkovi. Podle nejnovějších informací chce napadnout poslední vůli. Dokonce už si měla najmout právničku Kláru Long Slámovou, která to ale odmítla potvrdit.

Dříve přitom podobné téma řešit odmítala, dokonce se zastyděla, když se ve věci angažoval její finský manžel Timo Tolkki, který pro pár žádal legendární vilu na Bertramce, nebo alespoň miliony eur.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová