Jiřina Bohdalová: Slova dcery Simony zahřejí u srdce!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 13:44

Simona Stašová je vděčná, že oba její rodiče jsou stále naživu. Její maminka Jiřina Bohdalová letos oslaví už 89. narozeniny, přesto je nadále velice aktivní. Obdivná slova dcery jí navíc určitě vlijí novou krev do žil.

Když byla loni na podzim Jiřina Bohdalová v nemocnici, dělala si o ní její jediná dcera Simona Stašová pochopitelně starost. Nakonec všechno dobře dopadlo, zdravotní potíže pouze oddálily divadelní premiéru hry Gin Game v Divadle Na Jezerce, na kterou se teď legendární herečka poctivě připravuje.

Povzbudit v práci ji mohou i slova dcery, která ji bezpochyby zahřejí u srdce. Hvězda komedie Pelíšky totiž promluvila o jejich vztahu. „S mámou jsme ještě nepřestřihly pupeční šnůru – a doufám, že dlouho nepřestřihneme. Máma je mou velkou inspirací, jak v soukromí, tak v profesi,“ svěřila se deníku Právo.

Stašová svou maminku obdivuje a raději se s ní moc nesrovnává. „Je mnohem silnější člověk než já, taky měla daleko tvrdší život, proto jí stále naslouchám. Nemusíme spolu ve všem souhlasit, ale vnímáme se a respektujeme. Dnes už ve všem,“ prozradila herečka.

Jiřina Bohdalová přitom oslaví letos v květnu již 89. narozeniny. „Nejvíc si cením toho, že mám ve svých letech ještě oba rodiče. To je veliký dar. Táta mi v den svých 91. narozenin řekl: Simono, gratuluju ti, že v 64 letech můžeš popřát k 91. narozeninám svému otci,“ konstatuje Stašová.

Témata: Jiřina Bohdalová Simona Stašová