Jaromír Jágr terčem nevybíravých urážek: Odpověď všechny odzbrojila!

Jaromír Jágr 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 13:03 | Aktualizováno: 17. ledna 2020 21:55

Za svou veleúspěšnou kariéru by si zasloužil především respekt, Jaromír Jágr je ovšem zvyklý i na neúctu. Naposledy se stal terčem nevybíravých urážek v těchto dnech. Jeho odpověď ale všechny odzbrojila.

Jaromír Jágr odjakživa poutá pozornost na ledě i mimo něj. Není proto divu, že se do něj čas od času někdo pořádně opře. Naposledy zaujala třeba rozmíška mezi legendárním hokejistou a zpěvákem populární tuzemské kapely Lucie Davidem Kollerem, kterou olympijský vítěz s nadhledem přešel.

Jarda však v poslední době leží v žaludku i části hokejového hnutí včetně fanoušků, kteří navštěvují extraligová utkání. Jeden takový hrdina z publika se do něj pustil na instagramu. „Z***e!“ vzkázal legendě zimního sportu, kterou nezapomněl označit.

Jágrovi tak neuniklo, co se o něm jeden z příznivců hokeje myslí. V odpovědi ale znovu prokázal, že v téměř 48 letech má dostatek nadhledu. „Vždy, když už si říkám, že je čas odejít, objeví se pár ‚slušných lidí‛, kteří mě zase namotivují,“ odvětil.

Pozor by ovšem měl dávat i na lidi, kteří se v poslední době objevují i v jeho nejbližším okolí. Kolem hokejisty se motá mladá zpěvačka Elizabeth, kterou předchází nedobrá pověst. Údajně se chce jen přiživit na jeho slávě.

Témata: Jaromír Jágr