Nemocná Anička Slováčková narovinu: Je to nekonečné!

Anna Slováčková s bratrem Felixem a dalšími vystupujícími 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 10:40

Anička Slováčková nepřestává udivovat tím, jak zvládá fyzicky i psychicky náročnou léčbu rakovinu, kterou jí diagnostikovali lékaři. Navzdory tomu, že podstupuje chemoterapie, má energie na rozdávání.

Počínaje lednem nastoupila Anička Slováčková druhou fázi léčby rakoviny prsu, každý týden musí dorazit na chemoterapii. Přesto nepolevuje v pracovním nasazení, což dokumentuje její instagramový profil, kde se objevily fotografie ze zákulisí dalšího vystoupení.

„A tak jsme zpívali v téhle krásné skvadře v Mohelnici na plese. Je to boží, baví nás to a kapela (Big Band Felixe Slováčka) šlape jak blázen. Díky za tyhle večery. Ta energie je nekonečná,“ svěřila se talentovaná herečka a zpěvačka na sociální síti. Zatímco jiným práce síly bere, u ní je to momentálně přesně naopak.

S fanoušky se dokonce podělila o obsah svého kalendáře. V následujících týdnech má v plánu další vystoupení na plesech po celé republice, konkrétně v Brně, Hradci Králové, Olomouci, Praze nebo Čelákovicích.

Dcera slavných rodičů věří, že léčba zabere a ona zákeřnou chorobu porazí. Jsem ráda, že do té kulaté dvacítky jdu s čistým štítem, a kdyby přece jen byly nějaké neduhy, tak se vyřeší během ledna,“ napsala na Nový rok.

Témata: Anna Slováčková