Lenka Zahradnická z Ordinace je TĚHOTNÁ: Přírůstek do smečky!

Lenka Zahradnická je těhotná! 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 8:49 | Aktualizováno: 17. ledna 2020 12:10

Před několika dny přivedla svého druhého potomka na svět Andrea Růžičková, brzy porodí také Berenika Kohoutová. Podruhé jsou těhotné také jejich kolegyně Aneta Krejčíková nebo Marie Doležalová. V těchto dnech oznámila těhotenství další herečka! Režiséři za chvíli nebudou mít koho obsazovat…

Nově se šťastnou novinou na sociální síti pochlubila Lenka Zahradnická, kterou můžete znát např. z Ordinace v růžové zahradě. „Tak s pravdou ven… I k nám do smečky se chystá další přírůstek,“ přiznala na instagramu. S partnerem už má doma dceru Jasmínku.

„Jsme šťastní, jsme zvědaví a z předchozí zkušenosti vím, že tuhle jízdu si představit nedokážeme. A i kdyby, tak všechno bude jinak. Vím jediný, že tahle párty bude stát za to!“ vzkázala oblíbená herečka, které chodí první gratulace i od kolegyň. Ozvaly se právě třeba Andrea Růžičková nebo Marie Doležalová.

Zahradnická ještě připojila vzkaz pro „člobrdu v břichu“. „Jsme praštěný, zrychlený, někdy zmatený, ale už teď Tě milujeme tak, že slovy to vyjádřit nejde. Táta, máma, ségra a ta nejvěrnější psí chůva na světě,“ dodala.

Témata: Lenka Zahradnická