Michal David: PRAVDA o mystickém spojení se zesnulým Gottem!

Michal David 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 16:58

Oblíbený hitmaker Michal David se nezajímá pouze o hudbu, ale i o věci mezi Zemí a nebem, kde má bezpochyby své místo zpěvák Karel Gott. Známý skladatel je přesvědčen, že je s legendou české pop music propojený.

Michal David tvrdí, že se dvěma neméně slavnými kolegy z branže – jedním z nich je zesnulý zpěvák Karel Gott (†80) – ho pojí něco víc než jen hudba. Známý hitmaker se rozhodl říct pravdu o mystickém spojení s Mistrem a jeho dvorním skladatelem Karlem Svobodou, o kterém teď jeho syn natočil dokumentární film.

Mimo muziku se David věnuje numerologii, což někomu může připadat jako šarlatánství. Všímá se např. souvislostí mezi daty narození. „Já, Karel Svoboda a Karel Gott jsme byli propojeni,“ tvrdí podle serveru blesk.cz.

Čím tuto hypotézu podporuje? „Můj vnuk Sebastian se narodil 28. května a stejně tak Jakub Svoboda a Nellinka Gottová. Navíc my s Gottem měli stejné datum narození 14. července. A má žena Marcela je 14. února. Všechno to do sebe zapadá,“ konstatuje.

Na závěr nemohl nezmínit fakt, že s autorem hitu Lady Carneval ho pojila schopnost napsat dobrou píseň. „S Karlem Svobodou jsme navíc oba skládali hity, muzikály, oba jsme taky přišli o malé děti kvůli leukemii,“ dodal Michal David. Na akutní formu uvedené nemoci navíc loni zemřel Gott.

Témata: Michal David Karel Gott Karel Svoboda (skladatel)