Tohle Prachař neuvidí rád: Ostrá kritika jeho Denisy! Jak se vám líbí?

Denisa Dvořáková (modelka) 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 15:03 | Aktualizováno: 17. ledna 2020 5:01

Jakub Prachař vyměnil manželku Agátu za topmodelku Denisu Dvořákovou, která tak poutá větší pozornost než v minulosti. Lidem proto neuniklo, že lehce pozměnila účes. Její vlasy podrobily poměrně ostré kritice.

Dlouho byla jedinou blondýnkou v nejbližším okolí Jakuba Prachaře dcera Mia, kterou má v těchto dnech na starosti, jelikož její maminka Agáta vyrazila s nynějším přítelem Zdeňkem do Thajska. Novou partnerka má i herec a moderátor. Právě modelka Denisa Dvořáková má rovněž světlý odstín vlasů.

Před pár dny Denisa zavítala ke kadeřníkovi Martinu Tylovi a nechala si účes upravit, za což mu na instagramu, kde se také pochlubila fotkou, nezapomněla poděkovat. Méně vděčná už byla za některé z komentářů od fanoušků. Podle nich totiž nezvolila dobře.

„Nelíbí,“ hodnotila velmi stručně Jana. To Líba už byla o něco sdílnější. „Mně se nelíbí ani střih – nestřih,“ přisadila si. „Za mě vůbec bohužel. Barva na mě působí jak balík slámy nebo piva,“ nebrala si servítky Terezie.

Dvořákovou ale v první řadě zajímá názor Jakuba Prachaře, který už jí dokonce představil části své rodiny. Jak jí hercovi příbuzní přijali, prozradila Kubova sestra Mariana.

Témata: Denisa Dvořáková (modelka) Jakub Prachař