Vondráčková a Plekanec překvapili: Zvrat ve výchově synů!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 14:25 | Aktualizováno: 17. ledna 2020 10:42

Bývalí životní partneři mají často problém shodnout se na tom, jak bude vypadat výchova společných dětí. Jak to mají Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec? Herečka a zpěvačka to narovinu přiznala.

Ještě loni touhle dobou nebyli Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec schopní přijít jeden druhému na jméno, intenzivně se totiž řešil jejich rozvod. V posledních týdnech to ale vypadá, že válečnou sekeru definitivně zakopali. Nejnovější důkaz poskytl server ahaonline.cz.

Sympatická herečka a zpěvačka poskytla otevřený rozhovor časopisu Můj svět. Pokud se v něm mluvilo o nějakém muži, nebyl to zpěvák Julián Záhorovský, který se kolem ní poslední dobou hodně motá, ale právě hokejista a otec jejích dvou synů. Právě jejich výchovy, resp. účinkování v pořadech se týkala jedna z otázek. Co dvojnásobná maminka odpověděla?

„Chceme pro ně oba s jejich tatínkem, aby si sami našli, co je baví a co jim bude v životě dělat radost, a v tom je budeme bezvýhradně podporovat,“ cituje zmíněný web slova Vondráčkové, která navíc o sobě s Plekancem mluvila v množném čísle.

Zlepšení vztahů obou rodičů naznačovalo už dění kolem Vánoc, kdy se Plekancovi a jeho nové partnerce Lucii Šafářové narodila dcera Leontýnka. Mezi gratulacemi totiž nechyběla ani ta od Vondráčkové. Do výchovy holčičky bude ale samozřejmě mluvit pouze Tomáš.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec