Jágr propadl kouzlu mladé krásky: Jardo, pozor na ní!

Jaromír Jágr s Elizabeth 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 10:39

Jaromír Jágr je od loňského rozchodu s Veronikou Kopřivovou oficiálně nezadaný, poslední dobou se kolem něj ale opět motají krásné ženy. Tou zatím poslední je zpěvačka Elizabeth, na kterou by si však měl dát dobrý pozor.

Jaromír Jágr už se po zranění zase vrátil na led, a tak má méně času na mimohokejové aktivity. Dokud však byl na marodce, psalo se o jeho kontaktech se ženami. Zatímco aférka se slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou vyšuměla do ztracena, na scéně se objevila jiná kráska.

Jak vás stars24.cz informoval, kolem brzy osmačtyřicetiletého hokejisty se začala motat o celých 23 let mladší Elizabeth, která se chlubí „kladenským srdíčkem“. Na instagramu dokonce zveřejnila několik fotek s olympijským vítězem z ledu v době jeho zdravotní pauzy.

Podle zákulisních zpráv jí však nejde o vztah, ale o zviditelnění. Snaží se totiž prosadit v hudebním průmyslu pod pseudonymem Zaelbeth. „Má ráda společnost slavných mužů. Ráda by se proslavila, ale zatím se jí to nepovedlo,“ tvrdí zdroj serveru expres.cz.

„Nyní doufá, že se jí to povede díky fotkám s Jaromírem Jágrem. Dost dobře ví, že by nebyla první ani poslední, která by se přiživila na jeho slávě,“ dodal zasvěcenec. Legendární hokejista by si na ní měl dát opravdu pozor.

Témata: Jaromír Jágr