Eliška Balzerová truchlí: Zemřela jí maminka (†97)!

Eliška Balzerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 10:02

Eliška Balzerová truchlí hned v prvních dnech nového kalendářního roku. Ve věku 97 let jí zemřela maminka Květoslava, která ji přivedla k herectví. Informoval o tom server blesk.cz.

Eliška Balzerová oplakává blízkého člena rodiny, který jí odešel krátce po začátku nového kalendářního roku. Podle informací serveru blesk.cz zemřela v pátek 10. ledna její maminka Květoslava Brzková, která se dožila požehnaného věku 97 let.

Byla to právě ona, kdo dnešní držitelku Českého lva postrčil směrem k herectví. Sama totiž hrála v ochotnickém spolku, čímž v dceři probudila a soustavně prohlubovala zájem o divadlo.

Balzerová před časem promluvila o zdravotních problémech maminky, prý přicházela o jeden ze smyslů. „V poslední době ztrácí zrak. A říkává mi – to je to nejhorší, co mě na stará kolena potkalo a musím se s tím vyrovnávat,“ řekla dle zmíněného webu v přímém přenosu Světlo pro Světlušku.

Poslední rozloučení se zesnulou se uskuteční příští pátek ve smuteční obřadní síni v Moravských Budějovicích, kde Balzerová prožila dětství. Do té doby si ještě musí splnit některé pracovní závazky, např. uvedení nového filmu Příliš osobní známost.

Témata: Eliška Balzerová úmrtí