Jiří Krampol manželku nešetří: Brala svinstvo a teď…!

Hana Krampolová s mužem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 8:51 | Aktualizováno: 16. ledna 2020 22:01

Jiří Krampol má opět plno starostí s manželkou Hankou. Klid si užil jen něco přes měsíc, pak jeho žena opět skončila v péči odborníků. Populární herec a moderátor má o původu všech problémů jasno.

Jiří Krampol se trápí i na přelomu starého a nového roku. Jeho manželka Hanka loni prožila poměrně dost peripetií. Po pár kolapsech dokonce strávila několik měsíců v léčebnách. Když už to vypadalo, že je všechno na dobré cestě, skončila kolem Vánoc opět v péči odborníků.

Oblíbený herec a moderátor si ani moc neláme hlavu s tím, co za problémy jeho ženy stojí. Má na to svůj vlastní názor. „Když máte najednou dvě nebo tři zranění, jako třeba bolavé kolenou i rameno, jste doma tři roky a berete prášky na bolest i na spaní, tak se vaše myšlení zákonitě změní,“ vysvětlil v pořadu Život ve hvězdách.

„Člověk je po tom všem jiný. Dostat se do normálu je pak dost těžké,“ konstatuje známý bavič, který ale neztrácí víru, že se Hanka s pomocí odborníků ze všeho vyhrabe. V jakém časovém horizontu se tak stane, ale netuší.

„To netuší ani lékaři. Jde o to, aby se to zase nevrátilo. Když bere tři roky nějaká svinstva, nastanou zkrátka určité změny a v tom mozku se to zpřehází,“ nebral si Krampol servítky ohledně manželky.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová