Gottová zavelela ke STĚHOVÁNÍ: Počítala s tím od začátku!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 8:24 | Aktualizováno: 19. ledna 2020 21:51

Poslední měsíce byly pro rodinu Gottových velmi náročné, lidé po smrti Mistra Karla obléhali legendární vilu na Bertramce. O tu chtěl v boji o dědictví zabojovat i Timo Tolkki, manžel Dominiky Gottové. K jednomu stěhování nakonec přece jen dojde.

O stěhování ženy s příjmením Gottová se v uplynulých měsících napsalo hodně. Zatímco vdova Ivana vilu na Bertramce rozhodně neopouští, zpěvákova nejstarší dcera Dominika už se po návratu do Česka rozhlíží po trhu s realitami.

Doposud jí střechu nad hlavou poskytovala kamarádka, zpěvačka Šárka Rezková. „Jsem Šárce a její rodině za azyl vděčný, ale od začátku jsem počítala s tím, že jakmile se postavím na vlastní nohy, najdu si bydlení v Praze,“ řekla deníku Aha!.

Nyní hledá byt co možná nejblíž zaměstnání v centru hlavního města. Gottová ani není moc náročná, říká, že jí stačí garsonka. Dokonce už ji čekají první prohlídky. „Musím si pak ještě pořídit vybavení toho bytu, nic vlastního nemám,“ svěřila se.

Naopak možnost návratu do Finska, kde žila se svým stále ještě právoplatným manželem Timem, vyloučila. „To opravdu ne! Do Helsinek se vracet v žádném případě nebudu. A návrat k manželovi také neplánuji,“ vysvětlila s tím, že hudebník ji nicméně navštíví v březnu v Praze.

Témata: Dominika Gottová