Berenika Kohoutová všechny zmátla: Gratulace k porodu?!

Berenika Kohoutová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 20:14

Berenika Kohoutová se už co nevidět stane maminkou, a tak už nyní vznikají poměrně komické situace. Jedna vznikla poté, co herečka a zpěvačka zveřejnila příspěvek z nemocnice. Jak si to fanoušci vysvětlili?

V září Berenika Kohoutová v Show Jana Krause přiznala, že je těhotná a čeká prvního potomka. Jejím fanouškům je tedy jasné, že mohou každým dnem očekávat zprávu o narození miminka. Jeden instagramový příspěvek už si tak dokonce vylíčili. 

„Světlo dobrý, tak ještě ten porod.“ Těmito slovy nastávající maminka okomentovala svou poslední fotku na sociální síti, ke které ještě připojila místo jejího vzniku - nemocnici ve středočeských Neratovicích. Hned jí začaly chodit vzkazy od příznivců.

Talentovaná herečka a zpěvačka tak musela reagovat. „To je od vás od všech hezký, ale já byla jen na prohlídce! Až budu skutečně rodit, tak vám to....neřeknu,“ dala jasně najevo. Později ještě vše rozebrala do detailu. 

„Je to samozřejmě každýho věc! Zas já mám to sdílení ráda, pokud jde třeba o informace..pocity...který můžou někomu i pomoct. Ale termín porodu s širokou veřejností sdílet nechci,“ vysvětlila.

Témata: Berenika Kohoutová