Agáta Prachařová odsoudila chlapy? Jsou to zoufalci!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 14:10

Agáta Prachařová má důvod, proč být na osoby opačného pohlaví naštvaná. Důvod se jmenuje Jakub Prachař. Teď už si ale užívá dovolenou s novým partnerem Zdeňkem. Muže přesto politovala.

Jak už vás stars24.cz informoval, Agáta Prachařová se rozhodla na začátku roku nechat děti v péči tatínků a vyrazila na exotickou dovolenou v Asii. Kromě nezbytných věcí v kufrech s sebou přibalila i nového přítele Zdeňka, kterého během cesty poprvé představila fanouškům. Zároveň naznačila, že si začátek roku 2020 původně představovala jinak.

„Život si plánuješ různě… občas to nevyjde tak, jak si přeješ, ale důležité je žít a začít znova,“ napsala dvojnásobná maminka, které se nový začátek povedl. Ve fotoalbu, které by to mělo dokumentovat, ale bude jedna fotka chybět.

Agáta si totiž přála jeden konkrétní snímek a přitom politovala osoby opačného pohlaví. „Taky bych chtěla mít fotku z pláže v plavkách, ale když vidím ty zoufalý kluky, co hodiny fotí, tak tohle myslím stačí,“ okomentovala fotku svých nohou v žabkách.

Modelka a moderátorka nyní věří, že ve Zdeňkovi našla opravdu toho pravého. Manželstvím s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem se totiž během uplynulých měsíců definitivně rozpadlo.

Témata: Agáta Hanychová