Dominika Gottová: BOJ O PRACHY!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 10:56 | Aktualizováno: 15. ledna 2020 13:13

Dominika Gottová má po návratu do Česka plnou hlavu starostí. Novou práci a zdroj financí si už našla, nyní shání vlastní bydlení blíž současnému zaměstnání. Jak se to nejstarší dceři Karla Gotta daří?

Dominika Gottová se po návratu do Česka usadila v „azylu“, který jí poskytuje kamarádka, zpěvačka Šárka Rezková ve středočeském Mníšku pod Brdy. Servírka ale pracuje v baru v Praze a ráda by se přestěhovala blíž zaměstnání. Začala proto s hledáním vlastního bydlení, což vlastně od začátku slibovala.

„Od začátku jsem počítala s tím, že jakmile se postavím na vlastní nohy, najdu si svoje bydlení v Praze. Hlavně kvůli práci, abych jí byla blíže a nemusela dojíždět. A taky kvůli mamince, abychom mohly být častěji spolu,“ řekla serveru ahaonline.cz.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) zatím vhodný byt hledá. „Stačí mi garsonka, kterou bych si vybavila! Už mám nějaké tipy, čekají mne prohlídky a uvidíme. Musím si pak ještě pořídit vybavení toho bytu, nic vlastního nemám,“ vysvětlila.

Sluší se připomenout, že když byla Dominika v podnájmu naposledy, nedopadlo to dobře. Spolu s manželem Timem je z jejich helsinského bydlení chtěli vystěhovat exekutoři kvůli neplacení nájmu. Gottová raději odjela zpátky domů.

Témata: Dominika Gottová