Vojta Dyk pobouřil Slovensko: Vykašlal se na pravidla!

Vojtěch Dyk a B-Side Band (foto: Tino Kratochvil) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 9:45

Slováci si Vojtu Dyka na svůj ples v opeře pozvali dost pravděpodobně naposledy. Nejen hosty, ale i obyčejné lidi pobouřilo, jak pojal své hudební vystoupení. Úplně se totiž vykašlal na jakákoliv pravidla.

Češi před pár dny otevírali zrekonstruovanou budovu Státní opery, ples v ní ale zatím nepořádali. Na Slovensku se akce s názvem Ples v opeře, ačkoliv dějištěm je Slovenské národní divadlo, konala. Jedna z českých celebrit tam naší zemi moc dobře nereprezentovala.

Slováci si jako hudební doprovod pozvali Vojtu Dyka s jeho B-Side Bandem a nestačila se divit tomu, jak se tam herec předvedl. Na velice formální akci s jasně daným dress-codem si oblékl tričko, na pódiu navíc odhodil boty a řádil jen v barevných ponožkách.

Lidé to samozřejmě nenechali bez povšimnutí, český herec a zpěvák je tentokrát pěkně pobouřil. „Už jenom sandály mu k těm ponožkám chybí,“ psali Slováci na sociálních sítích. Evidentně nechápali, co si to manžel Tatiany Vilhelmové dovolil. V šatníku a botníku měl určitě vhodnější kousky.

„Tohle by si nedovolil ani zesnulý maestro Gott. Ten si vždycky vážil obecenstva a byl elegantní každým coulem. Zpívat Dyk umí, ale to tak všechno… Připadá mi velmi namyšlený,“ pouštěli se do něj čtenáři serveru topky.sk. Tak uvidíme, jestli se příště poučí.

Témata: Vojtěch Dyk